Webinarer

Doughnut-økonomi - 14. marts 2024

Doughnut-økonomi får i disse år tiltagende interesse fra flere kanter, fordi den tilbyder en begrebsramme til at drøfte, hvordan trivsel for mennesker og planet kan gå hånd i hånd. Begrebsrammen er under stadig udvikling, og ét af flere udviklingsfelter er, hvordan doughnut-tankegangen kan operationaliseres på kommunalt/lokalt niveau.

I dette webinar får du en introduktion til doughnut-økonomi og en indføring i, hvordan Københavns Kommune i praksis bruger doughnut-modellen i deres arbejde med at omstille København til et bæredygtigt bysamfund, hvor mennesker kan trives inden for de planetære grænser. 

Du får også indblik i, hvordan gruppen Doughnut Økonomi i Aarhus arbejder på at få byråd og borgere i Aarhus Kommune til at bruge doughnut-økonomi som kompas. Gruppen i Aarhus er særligt optaget af det regenerative paradigme, som Kate Raworth også skriver sig ind i.

I webinaret vil du møde:

  • Jacob Rask, der underviser i økonomi på Roskilde Universitet og er initiativtager til Copenhagen Doughnut, der er en alliance af organisationer og borgere, som vil skabe en hovedstad med trivsel for alle inden for planetens grænser.
  • Sarah Gregersen, der arbejder med at implementere doughnut-økonomi i Københavns Kommune og er bestyrelsesmedlem i Copenhagen Doughnut.
  • Kirstine Hougaard, selvstændig kommunikations- og udviklingskonsulent i virksomheden Kantarel Kommunikation. Hun er en del af gruppen Doughnut Økonomi i Aarhus og optaget af, hvordan et regenerativt mindset kan gøre doughnut økonomi til virkelighed.

Som altid med webinarer i regi af Circular Economy Beyond Waste er du velkommen til at tage en kollega eller ven med.

Vi glæder os til at se jer!

Dato

14. marts 20024 kl. 14-15.30

Sted

Virtuelt på Teams

Tilmelding

Forhåndstilmelding ikke nødvendig, og deltagelse er gratis.

Webinaret foregår på Microsoft Teams.

Klik og deltag i webinaret.

Seminarer

Seminar - 28. februar 2024

Projektlederens rolle i komplicerede projekter

Nogle gange kan man blive helt i tvivl om sine egne kompetencer, når man driver et projekt i en organisation, der ikke er gearet til innovationsprojekter. På dette seminar dykker vi ned i, hvordan man som projektleder kan bevare oplevelsen af samhørighed, autonomi og kompetence, når man driver et kompliceret projekt. 

På dagen vil Maria og Tenna dele konkrete udfordringer, som de bokser med i deres rolle som projektledere i CEBW. Med afsæt i deres fortællinger vil Mette Ullersted, Playmakers, give sparring på udfordringerne, introducere konkrete idéer til øvelser fra Playmakers Toolbox og invitere alle fremmødte til at reflektere og sparre i fællesskab.

Kom og vær med, når vi sammen dyrker CEBW-fællesskabets skarpe hjerner og empatiske projektleder-greb!

Tid og sted

28. februar 2024 kl. 9.30-15.00

Århussalen, Skt. Knuds Torv 3, 1. sal, Aarhus C

Seminaret er for deltagere i CEBW-partnerskabet – tilmelding via udsendt mail.

Hanne Juel

Vil du vide mere?

Hanne Juel

Strategisk udvikler, cirkulær økonomi

Mobil: 2963 0235

Send mail til Hanne