Her kan du se et overblik over kommende og afholdte arrangementer.

Webinarer

Vejen til grøn omstilling er brolagt med nye tilgange og roller - 22. maj 2024

Hvad kan vi lære af renosyds kvashegnsprojekt?

Den grønne omstilling kræver, at vi går ad andre stier end de sikre og afprøvede - og indebærer som oftest samarbejder på tværs af aktørtyper. Men hvad sker der, når vi som medarbejdere i offentlige organisationer rejser os fra skrivebordet for at skabe nyt sammen med det omgivende samfund?

Sagt på en anden måde: Hvad skal der til for at lykkes med samskabelse, hvad indebærer det at have rollen som brobygger – og hvordan får du opbakning i din organisation, selvom der ikke er garanti for succes?

Det kan du blive klogere på til CE Beyond Waste’s 16. webinar.

Rikke Edberg, projektleder i renosyd, deler ud af egne erfaringer med brobyggerrollen fra projektet ’Mere natur – mindre affald’. Her har renosyd benyttet en samskabende tilgang ved at indlede samarbejde med lokalområder, boligforeninger, skoler mm. om håndtering af haveaffald i kvashegn.

Anne Tortzen fra Center for Borgerdialog supplerer Rikkes fortælling med forsknings- og praksisbaserede perspektiver på, hvordan organisationer kan blive bedre gearet til at arbejde samskabende og påtage sig rollen som katalysator for lokalt klimaengagement og handling. 

Webinaret udfolder pointer fra læringsrapporten 'Samskabelse af naturbaserede affaldsløsninger', hvor et bredt spekter af samarbejdsaktører i kvashegnsprojektet er interviewet.

Dato

22. maj 2024 kl. 13-14.15

Sted

Virtuelt på Teams.

Deltag i webinaret.

Tilmelding

Forhåndstilmelding ikke nødvendig, og deltagelse er gratis.

Seminarer

Seminar - 28. februar 2024

Projektlederens rolle i komplicerede projekter

Nogle gange kan man blive helt i tvivl om sine egne kompetencer, når man driver et projekt i en organisation, der ikke er gearet til innovationsprojekter. På dette seminar dykker vi ned i, hvordan man som projektleder kan bevare oplevelsen af samhørighed, autonomi og kompetence, når man driver et kompliceret projekt. 

På dagen vil Maria og Tenna dele konkrete udfordringer, som de bokser med i deres rolle som projektledere i CEBW. Med afsæt i deres fortællinger vil Mette Ullersted, Playmakers, give sparring på udfordringerne, introducere konkrete idéer til øvelser fra Playmakers Toolbox og invitere alle fremmødte til at reflektere og sparre i fællesskab.

Kom og vær med, når vi sammen dyrker CEBW-fællesskabets skarpe hjerner og empatiske projektleder-greb!

Tid og sted

28. februar 2024 kl. 9.30-15.00

Århussalen, Skt. Knuds Torv 3, 1. sal, Aarhus C

Seminaret er for deltagere i CEBW-partnerskabet – tilmelding via udsendt mail.

Hanne Juel

Vil du vide mere?

Hanne Juel

Strategisk udvikler, cirkulær økonomi

Mobil: 2963 0235

Send mail til Hanne